Izvor: Alo.rs
24.01.2024 u 12:59
0

JUNAČKI PODVIG RUSKOG PILOTA: Avion leteo pravo na selo, za dlaku sprečena tragedija

Pilot aviona Il-76 koji se srušio u Belgorodskoj oblasti uspeo je da preusmeri letelicu u polje, tako da selo Jablonovo nije oštećeno, javlja Raša tudej.

Lokalni sveštenik Georgij Borovikov je to potvrdio za ruske medije.

– Klanjam im se. Molićemo se za njih. U blizini je škola, deca uče. Sada u selu je  sve ograđeno, ne možete tamo – rekao je sveštenik.

RUSI BEZ MILOSTI PO KRATKOM POSTUPKU: U raketnom napadu na Ukrajinu nastradale dve osobe, sedam povređeno, u Harkovu odjeknulo osam eksplozija

Kako je saopštilo rusko Ministarstvo odbrane, avion je prevozio 65 zarobljenih pripadnika Oružanih snaga Ukrajine na razmenu.

U avionu su se nalazilo i šest članova posade i tri osobe u pratnji, koji su takođe poginuli kada je letelica pala u Belgorodskoj oblasti, blizu ukrajinske granice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter