Izvor: informer.rs
24.01.2024 u 13:07
0

OGLASIO SE BAJDEN: Odmah reagovao na Trampovu VELIKU POBEDU

Predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je jasno da će Donald Trump biti republikanski kandidat na predsedničkim izborim na 2024.

TRAMP POBEDNIK U NJU HEPŠIRU! Bivši predsednik SAD ostavio iza sebe Niki Hejli

„Sada je jasno da će Donald Tramp biti republikanski kandidat, a moja poruka zemlji je da ulozi ne mogu biti veći. Naša demokratija. Lične slobode – od prava na izbor do prava glasa. Naša privreda – koja je doživela najsnažniji oporavak od kovida-19 u svetu. Sve to je na kocki“, rekao je Bajden u saopštenju za javnost.

Uputio je poziv nezavisnim kandidatima i republikancima „koji dele predanost osnovnim vrednostima nacije – demokratiji, ličnim slobodama, ekonomiji koje svima daje poštenu priliku“ da im se pridruže.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter