Izvor: TANJUG
23.01.2024 u 08:59
0

RUSI BEZ MILOSTI PO KRATKOM POSTUPKU: U raketnom napadu na Ukrajinu nastradale dve osobe, sedam povređeno, u Harkovu odjeknulo osam eksplozija

Rusija je danas izvela raketne udare na Kijev i Harkov u kojima su, prema dosadašnjim informacijama, dve osobe poginule, a sedam povređeno, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

Pričinjena je i materijalna šteta na infrastrukturnim objektima. U seriji ruskih udara na Harkov jutros poginule su dve žene, saopštio je načelnik Oblasne vojne uprave Oleg Sinegubov, prenosi Ukrinform.

STRAVIČNA TRAGEDIJA IZBEGNUTA ZA DLAKU: Srušila se četvorospratnica, ljudi BEŽE i vrište (VIDEO)

Kako je saopšteno, oko 7.15 sati po lokalnom vremenu u Harkovu je odjeknulo najmanje osam eksplozija. To je bio drugi napad na Harkov tokom današnjeg dana, pošto je prethodno oko četiri sata ujutro došlo do serije udara, navodi Ukrinform.

People react at the site of a Russian attack in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Jan. 23, 2024. (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Prema preliminarnim podacima, oštećena je stambena zgrada i civilna infrastruktura. U Kijevu je u napadima povređeno sedam osoba, saopštile su ukrajinske vlasti.

Sergej Popko, šef vojne administracije Kijevskog regiona saopštio je ranije da su sistemi protivvazdušne odbrane angažovani na odbijanju ruskog raketnog napada. Svedoci Rojtersa su rekli da su čuli nekoliko talasa eksplozija u Kijevu i oko njega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter