Izvor: sputniknews.com
14.05.2022 u 22:54
0

KADIROV POSLAO SNAŽNU PORUKU ZAPADU: Ni banderovci, ni plaćenici iz Amerike i Poljske nisu pomogli, OSLOBOĐEN drugi „Azovstalj“!

Šef Čečenske republike Ramzan Kadirov potvrdio je da je fabrika baruta „Zarja“ u Rubežnom oslobođena od ukrajinskih nacionalista.

„Mnogi su govorili da je ta fabrika drugi `Azovstalj`, da naši borci neće moći lako da je osvoje. Moramo priznati, nacionalisti i banderovci, zajedno sa plaćenicima iz Amerike i Poljske, utrošili su mnogo snage i sredstava kako bi ojačali odbranu. Međutim, ništa od toga im nije pomoglo“, napisao je Kadirov na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAHAROVA ODBRUSILA NEMAČKOJ: Nije Rusija kriva za poskupljenje hrane, već antiruske sankcije!

On je ocenio da je u napadu ruskih snaga odbrana fabrike pretrpela potpuni kolaps.

„Za ukrajinske vlasti broj žrtava kod sopstvenog naroda je samo povod da dobije još jednu tranšu pomoći od Zapada. Mi smo to razumeli od samog početka vojne operacije, samo ukrajinski narod još kad bi to shvatio“, dodao je Kadirov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter