Izvor: Kurir.rs/The Daily Beast
16.12.2022 u 14:05
0

KADIROV TRČI I PUCA U NEBO IZ KALAŠNJIKOVA: Objavljen neobičan – propagandni snimak lidera Čečenije, za nekoliko minuta ga je videlo na hiljade ljudi! (VIDEO)

Lider Čečenije Ramzan Kadirov objavio je bizarni propagandni video na kojem se vidi kako puca iz puške u nebo i trči, dok ga prate vojna vozila.

ČIŠĆENJE HERSONSKE OBLASTI U PUNOM JEKU! Čečeni priveli diverzante, odali im dragocene informacije (VIDEO)

Sve se odvija u pratnji pesme u kojoj se sugeriše da je Rusija spremna da povrati deo Švajcarske, koji je zauzela ruska carska vojska 1799. godine.

Kratak snimak od 30 sekundi ne prikazuje scene iz rata, već se vidi Kadirov kako sa naočarima za sunce i municijom oko grudi trči, dok ga prate vozila obezbeđenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On, potom puca pravo u nebo iz kalašnjikova, dok vozila kruže oko njega.

Nije poznato kada je tačno nastao video, ali je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter