Izvor: Kurir.rs/Beta-AFP
21.12.2022 u 09:41
0

KAKO BI ZADOVOLJILA NAJHITNIJE POTREBE: Svetska banka dodeliće Ukrajini dodatnu pomoć od 610 miliona dolara!

Svetska banka saopštila je danas da će dodeliti dodatnih 610 miliona dolara Ukrajini kako bi omogućila zemlji da „zadovolji najhitnije potrebe“ u zdravstvu.

NOVA POMOĆ UKRAJINI: Svetska banka daje još 17,8 milijardi dolara

Ta pomoć je u obliku dva zajma koje je odobrila Medjunarodna banka za obnovu i razvoj, deo Svetske banke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Taj novac bi trebalo da omogući pokrivanje troškova ukrajinske vlade u zdravstvu i pomoći porodicama. Poslužiće i za isplatu zarada službenika u državnim institucijama, kao i za obezbedjivanje rada javnih službi.

Svetska banka je sa tim novcem Ukrajini obezbedila ukupno 18 milijardi dolara. Taj novac je u vidu zajma i donacija. Već je isplaćeno 15 milijardi dolara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter