Izvor: Happy BSC
24.02.2021 u 15:31
0

KANCELARKA PROTIV TRETMANA: Angela Merkel o vakcinaciji u Nemačkoj

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjasnila se da je u ovom trenutku protiv posebnog tretmana za osobe koje su vakcinisane.

PROČITAJTE JOŠ

ISPOVEST PREVARENOG MUŽA Provalio sam da me vara sa kolegom, a onda je usledilo poniženje

STUDENT VELIKOG SRCA Osvojio 30.000 dolara pa oboleloj deci kupio igrice

OKONČANA ISTRAGA Glumac optužen za silovanje!

ANASTASIJA NAPRAVILA SELFI ISPRED OGLEDALA Pratioci mlade pevačice, ipak, gledali u JEDAN DETALJ

– Sve dok broj vakcinisanih bude toliko manji od onih koji čekaju na vakcinaciju, država ne bi trebalo da te dve grupe tretira na različit način – kazala Merkel.

Ona je istakla da mora biti jasno naglašeno da vakcinisani ne prenose virus i dodala da firme mogu uvesti posebna pravila za vakcinisane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter