Izvor: Sputnik Srbija
02.08.2022 u 10:40
0

KIJEV SPROVODI „ZAJEDNIČKE OPERACIJE“ SA VARŠAVOM: Evo od kojih zemalja Ukrajina dobija „PRAKTIČNO SVE OD INFORMACIJA DO OPREME“

Predstavnik Glavne uprave za obaveštajne poslove Ministarstva odbrane Ukrajine Vadim Skibicki  je istakao da Kijev sprovodi „zajedničke operacije“ zajedno sa Varšavom, ali nije precizirao o kakvim je operacijama reč.

„Saradnja sa Poljskom je na veoma visokom nivou, praktično 90 odsto vojne pomoći dolazi odatle. Reč je o veoma tesnoj saradnji i zajedničkim operacijama sa našim partnerima“, naglasio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Amerika ima GLAVNU REČ u odabiru mete napada „HIMARSOM“, a evo čime rukovode ukrajinske snage!

Skibicki je takođe naveo da u oblasti obaveštajne službe, „praktično sve od informacija do opreme“ dobijaju od SAD i Velike Britanije. Nije ulazio u pojedinosti saradnje sa Londonom, ali je istakao da se pomoć ogleda u „neprekidnom dobijanju informacija svih vrsta u realnom vremenu“.

Ranije je saopšteno da je Evropska unija postupno usaglasila finansiranje isporuke vojne pomoći Ukrajini iz zemalja Evropske unije u vrednosti od dve milijarde evra.

Komandant američkih Združenih snaga, general Mark Mili, rekao je ranije da su se Vašington i njegovi saveznici obavezali da Kijevu dostave više od 20 raketnih bacača „Himars“. Do sada su im predali 12 sistema.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter