Izvor: Happy BSC
10.05.2022 u 09:13
0

KIM DŽONG UN STAO JE NA STRANU PUTINA! Pažljivo pročitajte kakvu je poruku lider Severne Koreje poslao Rusiji

Severnokorejski lider Kim Džong Un izrazio je u čestitki predsedniku Rusije Vladimiru Putinu povodom Dana pobede „čvrstu solidarnost“ svoje zemlje sa Rusijom, javlja Jonhap pozivajući se na severnokorejske medije.

Kim je Putinu čestitao godišnjicu pobede Sovjetskog Saveza nad nacističkom Nemačkom u Drugom svetskom ratu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je navedeno, u poruci je izražena „čvrsta solidarnost sa ciljem ruskog naroda da iskoreni političku i vojnu pretnju i ucene neprijateljskih snaga i da zaštiti dostojanstvo, mir i bezbednost zemlje“, prenosi Tanjug.

„SVETI RAT“ GRMI MOSKVOM I UZ NJU PUTIN KORAČA! To je nezvanična HIMNA Rusije, zbog koje RUSI ne mogu da ustanu (TEKST PESME / VIDEO)

Takođe je izraženo uverenje da će se strateški i tradicionalni odnosi prijateljstva dve zemlje stabilno razvijati u skladu sa zahtevima vremena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter