Izvor: Tanjug
12.08.2020 u 22:12
0

KINA PORUČILA AMERICI: Ko se igra vatrom, opeći će se!

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Kine Džao Liđijen uputio je demarš Sjedinjenim Državama i poručio da se Kina dosledno protivi zvaničnoj komunikaciji između SAD i Tajvana.

OVO MORATE ZNATI

JEZIV PLAN: Iz zatvora planirao teroristički napad

MILOGORCI DOBILI UDARAC KOJI NISU OČEKIVALI: Obustava do kraja godine

NAJNOVIJE SAZNANJE: Biće pokrenuta istraga zbog slučaja Vojina Rakića

– Oni koji se igraju vatrom, opeći će se- rekao je Džao na konferenciji za novinare povodom posete Tajvanu američkog ministra zdravlja Aleksa Aznara, prenosi Sinhua.

Aznar je na Tajvanu rekao da je Kina „izabrala da ne upozori“ svet na Kovid-19 i da je izdala duh saradnje neophodan za globalno javno zdravlje.

SVE O KORONI

OTKRIVEN SASTAV RUSKE VAKCINE: Eksperti šokirani rezultatima analize!

ZABRANJEN RAD NOĆNIH KLUBOVA I KAFIĆA NAKON 23 SATA: Mladi počeli da PRAVE ŽURKE I PO PUMPAMA!

U ČAČKU HOSPITALIZOVANA 62 PACIJENTA OBOLELA OD KORONE: Razmišlja se o RELAKSIRANJU KAPACITETA BOLNICA

Džao je odgovorio da bi američki zdravstveni zvaničnici trebalo da se fokusiraju na spasavanje života Amerikanaca, a ne na politički šou.

SVE O SPORTU

UHAPŠEN BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA: PREBIO ČOVEKA U BARSELONI I ZAVŠRIO IZA REŠETAKA

NOVAKU I OVAJ SPORT IDE OD RUKE: Pogledajte sa kojom loptom smečuje SRPSKI AS

POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Italija želi na MARAKANU

– Apelujemo na američku stranu da se pridržava principa o “jednoj Kini“ i tri zajednička saopštenja Kine i Amerike, odnosno da prekine bilo kakve zvanične razmene sa područjem Tajvana, čime će izbeći ozbiljne povrede kinesko-američkih odnosa saradnje u važnim oblastima i neće ugrožavati mir i stabilnost u oblasti Tajvanskog moreuza- kazao je Džao Liđijen. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter