Izvor: Tanjug
17.08.2022 u 08:04
0

KONAČNA ODLUKA NEMAČKOG SUDA: Masovni ubica(52) iz Trira osuđen na doživotnu robiju!

Sud u gradu Triru na jugozapadu Nemačke osudio je na doživotni zatvor Nemca (52), koji je u decembru 2020. godine divljao automobilom po ulicama toga grada i usmrtio pet, a teško povredio 18 ljudi.

LJUBAV NEMA GRANICE! PLAĆENI UBICA SE ŽENI U ZATVORU: Čaba Der zaprosio ženu koju je upoznao preko novina!

Nemačka novinska agencija DPA javila je da su sudije zaključile da je čovek, čije ime nije objavljeno zbog čuvanja privatnosti, namerno vozio cik-cak kroz pešačku zonu kako bi ubio ili osakatio što više ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom smrtonosne vožnje u Triru poginuli su tromesečna beba, njen otac i tri žene od 25, 52 i 73 godine, a 18 osoba je teško povređeno.

Medicinski eksperti koji su svedočili tokom sudskog postupka tvrde da čovek pati od paranoidne šizofrenije i zabluda, koje su uključuju i bizarnu teoriju da vlada kuje zaveru protiv njega.

Istražitelji su posvedočili da je ubica danima živeo u pozajmljenom terencu Land Rover, koji je koristio i u svom ubilačkom napadu.

Optuženi, po zanimanju električar, odbio je da svedoči pred sudom.

Osuđen je na doživotni zatvor, uz obavezno lečenje u psihijatrijskoj ustanovi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter