Izvor: Informer
19.12.2023 u 10:10
0

KONAČNO! CEO SVET OVO ČEKA: Do Putina stigao signal iz Amerike!

Profesor Univerziteta u Pitsburgu Daniel Kovalik izjavio je da SAD planiraju da započnu pregovore sa Rusijom zbog mogućeg poraza Ukrajine, rekao je u intervjuu za YouTube kanal "Dialogue works."

Ekspert je izjavio da SAD planiraju da započnu dijalog sa Rusijom zbog poraza Ukrajine i objasnio da su u Vašingtonu zabrinuti za raspored američkih resursa širom sveta.

Još u martu 2022. godine bilo je moguće zaključiti sporazum sa Rusijom, ali su SAD na to stavile veto istakao je Kovalik.

Stručnjak je dodao da situacija u zoni borbenih dejstava govori o porazu Ukrajine „u bilo kom slučaju“.

Ranije je prvi zamenik pomoćnika predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džonatan Fajner izjavio da Vašington planira da podstakne Rusiju da krajem 2024. godine započne pregovore sa Ukrajinom na uslovima koji su prihvatljivi za Kijev.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter