Izvor: Sputnik Srbija
11.09.2022 u 16:15
0

KREMLJ POTVRDIO: Putin i Makron razgovarali o situaciji oko Zaporoške nuklearke!

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom o situaciji oko Zaporoške nuklearne elektrane, saopštilo je Kremlj.

Dva predsednika su izrazila spremnost za nepolitizovanu saradnju po pitanju rešavanja situacije oko zaporoške nuklearke, uz učešće Međunarodne agencije za atomsku energiju. Putin je obavestio Makrona o stalnim ukrajinskim napadima na nuklearnu elektranu i ruskim merama za zaštitu stanice.

Putin je u razgovoru sa Makronom potvrdio stav da ukrajinsko žito treba, pre svega, da dobiju zemlje u razvoju. On je saopštio i da Evropska komisija ne bi trebalo da ometa isporuke hrane i đubriva iz Rusije u zemlje u razvoju, saopštio je Kremlj nakon razgovora dva predsednika.

Ruski predsednik je istakao da Kijev koristi zapadno oružje protiv civilne infrastrukture Donbasa.

Razgovor je održan na zahtev francuske strane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MIROŠNIK: Ljude koji su pobegli od pretnje genocidom, koju sa sobom nose terorističke formacije Ukrajine je primilo pet regiona LNR! Deo izbeglica otišao u Rusiju!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter