Izvor: Alo.rs
09.12.2023 u 12:48
1

KRICI BAJDENOVOG SINA PARAJU OBLAKE: „Pokušavaju da me ubije zbog oca“

Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džozefa Bajdena, tvrdi da republikanski kritičari njegovog oca „pokušavaju da unište predsedništvo“ nemilosrdnim napadima na njega i da, kako je naveo, „pokušavaju da ga ubiju“.

DAJTE JOŠ ORUŽJA, NIKAD IM NIJE DOSTA: Bajdenova administracija zahteva da se odobri prodaja granata Izraelu

„Ono što pokušavaju da urade je da pokušavaju da me ubiju, znajući da će to biti bol veći nego što bi moj otac mogao da podnese, i stoga uništavaju predsedništvo na taj način“, rekao je Hanter Bajden muzičaru Mobiju u podkastu emitovanom u petak.

Republikanci su ranije optužili predsednika SAD i njegovog sina za trgovinu uticajem, ali je Bela kuća odbacila te tvrdnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KRICI BAJDENOVOG SINA PARAJU OBLAKE: „Pokušavaju da me ubije zbog oca“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter