Izvor: Kurir.rs
09.12.2023 u 12:32
0

UZNEMIRUJUĆE SCENE U RIMU: Vatra zahvatila bolnicu, pronađena 3 mrtva pacijenta, izgorela i cela mrtvačnica (VIDEO)

Tri pacijenta su nastradala dok je više od 200 evakuisano iz bolnice Tivoli na periferiji Rima gde je tokom noći izbio veliki požar.

Vatra je prema navodima lokalnih medija buknula u prostorijama klinike koje se nalaze dva sprata ispod zemlje nakon čega je zahvatila mrtvačnicu i prvi sprat bolnice. Ostala odeljenja ne bi bila pogođena, ali veoma gust dim je zahvatio celu bolnicu i zbog toga je bila neophodna evakuacija.

Najmanje jedan od pacijenata nastradao je zbog nedostatka kiseonika.

Pored troje nastradalih pacijenata izvučeno je i telo osobe koje je čuvano u mrtvačnici.

Tužilaštvo u Tivoliju otvorilo je istragu u vezi sa požarom u bolnici San Đovani Evanđelista i naložena je obdukcija tela žrtava kako bi se utvrdili uzroci smrti.

Članovi porodice pacijenta koji je preminuo u Tivoliju traže hitnu istragu.

– Želimo da se razjasne uzroci smrti naše majke. Rekli su nam da je umrla kada je izbio požar, ali ne od dima. Imala je 84 godine i imala problema sa plućima. Bila je hospitalizovana na trećem spratu. Sada se njeno telo nalazi u bolničkoj kapeli jer nije bilo moguće da ga odnesu u mrtvačnicu – navode članovi porodice nastradale Đuzepine Faka.

Tvrde da su za tragediju saznali u vestima.

– Rekli su nam da naša majka nije umrla od požara iako je njena smrt nastupila u isto vreme. Želimo istinu – navodi ćerka nastradale starice.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter