Izvor: New York Times/ People magazine/ BSC HAPPY
29.07.2023 u 10:51
1

KONAČNO JE PRIZNAO I NJU: Bajden priznaje unuku, vanbračnu kćer njegovog sina Hantera

Pored šestoro do sada priznate unučadi , Američki predsedk rekao da želi da prizna i svoju četvorogodišnju unuku Nejvi Džoan Roberts, koja do skoro bila u centru dugogodišnje borbe za alimentaciju.

Američki predsednik Džozef Bajden javno je objavio da želi da prizna četvorogodišnju unuku Nejvi Džoan Roberts. U saoptenju obajvljenom u petak je rekaoda on i prva dama, Dil Bajden žele samo dobro svoj svojoj unučadi uključujući i Nejvi.

Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik

Ovo saopštenje dolazi u trenutku kada se Američki predsednik suočava sa narastajućim pritiskom i kritikama. Sve češće se govori da predsednik Bajden gubi imidž voljenog oca i glave porodice, zbog Nejvi, a taj imidž  je negovao od početka svoje karijere.

-Naš sin Hanter i Nejvina majka, Lunden, sarađuju da uspostave vezu koja bi bila u najboljem interesu za njihovu kćer, čuvajući njenu privatnost i koliko je god to moguće krenu napred- Izjavio je Bjden za magazin People. Bjden dalje dodaje da to nije političko pitanje već lično porodično i nastavlja.

-Džil i ja jedino najbolje našim unucima uključujući i Nejvi.-

AMERIKANCI POTVRDILI! Bajdenov sin Muljao u Ukrajini i zgrtao dolare
yz cnn
Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik

Hanter Bajden (53) mladji i jedini živi sin američkog predsednika oporavlja se od kokainske i zavisnosti od kreka, ima petoro dece izjavio je da je Nejvin otac postao tokom niske tačke u životu, te da nema uspostavljen nikakvu vezu sa njom. Njegov otac pratio je korake svog sina i nagalašavao da ima šestoro unučadi umesto sedmoro. Što je ponavljano i na srattegijskim sastancima u Beloj kući, naveo je izvor magazina iz Bele kuće koji je želeo da ostane anoniman. Ista osoba upoznata sa situacijom navodi da je Džozef Bajden rekao svom sinu da želi da upozna svoju unuku kad za to dodje vreme. Osoba koja je upoznata sa ovim razgovorima takođe je navela da nije ovlašćena da o tome govori javno.

ŠTA SADA? Žalba Hantera Bajdena propala za sada
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KONAČNO JE PRIZNAO I NJU: Bajden priznaje unuku, vanbračnu kćer njegovog sina Hantera”

  1. Човек који није успео да васпита сопственог сина води једну од најмоћнијих држава. Страшно.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter