Izvor: b92
29.07.2023 u 08:21
0

ŽENSKI MAJK TAJSON: RUSKINJA NOKAUTIRALA MUŠKARCA i ŽENU na sred PLAŽE, a onda HLADNOKRVNO SELA u BAR (VIDEO)

Nesvakidašnja tuča zabeležena je na plaži u zalivu Šamora na krajnjem istoku Rusije.

Snimak tuče korpulentne žene u kupaćem kostimu i muškarca kruži društvenim mrežama. Na snimku se najpre vide četiri žene kako se svađaju i guraju dok jedan muškarac u beloj majici pokušava da stane između njih i da ih smiri.


Žena u kupaćem kostimu potom iznenada udara muškarca pesnicom u glavu, ali mladić ne reaguje. Nasilnica, međutim, nastavlja da ga pesniči i obara ga na zemlju, gde nastavlja da ga udara rukama i nogama. Zatim se vraća i nekoliko puta udara stariju ženu sa kojom se prvo posvađala.

„DOĆI ĆU U BEOGRAD KAD TAMO BUDU PADALE GRANATE“: Kako je DINO MERLIN govorio DEVEDESETIH (VIDEO)

Žena je, nakon što je nokautirala protivnike, mirno sela u bar na plaži sa svojim društvom.

Razlog tuče za sada nije poznat.

Snimak je navodno zabeležen na plaži Šamora u Primorskoj pokrajini na krajnjem jugoistoku Rusije. Šamora je najpoznatija ruska plaža na Japanskom moru i jedna od 10 najlepših plaža u celoj Rusiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter