Izvor: Tanjug
15.12.2022 u 17:30
0

KRISTOFER HIL SE NE LIBI DA ISKAŽE SVOJ STAV: Srbija ima pravo da se obrati KFOR-u, ali potrebno je političko rešenje!

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil, izjavio je danas u Nišu da ne vidi mogućnost vojnog rešenja situacije na severu Kosova, kao i da je tu potrebno izgraditi mir i stabilnost, što se može postići uspostavljanjem Zajednice srpski opština. 

„SRBIJA JASNA U ODBRANI SVOG NARODA!“ Vučić se sastao sa ambasadorom Hilom (FOTO)

‘Naravno da Vlada Srbije ima pravo da se obrati KFOR-u, ali ovo ostaje političko pitanje i samim tim iziskuje političko rešenje. Potrebno je da smirimo situaciju, kako pripadnici srpske zajednice koji žive na tom prostoru mogu imati jasna očekivanja o tome kako će im životi izgledati u budućnosti“, rekao je Hil.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Obraćajući se medijima u Nišu, gde se sastao sa gradonačelnicom Draganom Sotirovski, američki ambasador je ocenio da će se “stvaranje Zajednice srpskih opština ostvariti“. ‘

‘Kao što je gospodin Eskobar juče jasno stavio do znanja, do toga će doći. Stvaranje ZSO će stvoriti uslove za povratak normalnosti, preko čega se može uspostaviti mir i stabilnost u oblasti gde ti ljudi žive već vekovima, a to je ono što svi zaista žele“, ocenio je ambasador Hil. U okviru posete Nišu, Hil je obišao renovirani Centar za pružanje socijalne zaštite “Mara“ i Pravni fakultet Univerziteta u Nišu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter