Izvor: Kurir.rs
21.04.2023 u 16:52
17

MUK NA FRONTU? Tenkovi „Leopard 2“ oštećeni u borbi sa Rusima, svi strepe od toga da su skroz RAZORENI

Sve strane su se dogovorile o načinu finansiranja tog centra, koji će koštati između 150 i 200 miliona evra godišnje i mogao bi da postane operativan krajem maja, dodao je Pistorijus.

Nemačka, Poljska i Ukrajina potpisale su danas sporazum o izgradnji centra za popravku tenkova „Leopard“, korišćenih u borbi protiv ruskih snaga, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus, na sastanku sa saveznicima u vojnoj bazi Ramštajn.

NEISCRPNI RESURSI? Danska i Holandija će donirati Ukrajini 14 tenkova „Leopard 2“

Centar će se graditi u Poljskoj, prenosi Rojters.

Upitan da kaže o mogućnostima da Ukrajina uđe u NATO, Pistorijus je rekao da se svi članovi Alijanse slažu da Ukrajina treba jednog dana da postane član ovog bloka, ali je dodao da „sve treba da ide po redu“, te da je sada fokus na tome kako pomoći Ukrajini na bojnom polju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

17 thoughts on “MUK NA FRONTU? Tenkovi „Leopard 2“ oštećeni u borbi sa Rusima, svi strepe od toga da su skroz RAZORENI”

  1. САМО ИХ ШАЉИТЕ СВЕ ЋЕ ТО РУСКЕ ЧЕЛИЧАНЕ ПРЕТОПИТИ И ППРЕТВОРИТИ У Т90 И АРМАТЕ!🇷🇸♥️🇷🇺

    40
    3
    Odgovori
  2. САМО ИХ ШАЉИТЕ СВЕ ЋЕ ТО РУСКЕ ЧЕЛИЧАНЕ ПРЕТОПИТИ И ПРЕТВОРИТИ У Т90 И АРМАТЕ!🇷🇸♥️🇷🇺

    32
    2
    Odgovori
  3. Pošto je u NATO-u i Nemačka znači da se NAVIZAM POVAMPIRIO NA ČELU SA AMERIKOM, S OBZIROM DA JE ONA SPASILA HITLERA NA ZAVRŠETKU DRUGOG SVETSKOG RATA. NETREBA ZABORAVITI NEPOBITNE DOKAZE, AMERIKA JE SVETSKI ZLOČINAC I TO NEMOŽE NIKO OSPORITI……

    39
    0
    Odgovori
  4. Треба ове фашистичке земље РУСИ да растуре тотално да ништа не остане од њих.

    27
    1
    Odgovori
  5. Никако ми није јасно, што се Руси зајебавају, и ту технику која долази у Украјину, не уништавају још док је на вагонима у путу?

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter