Izvor: sputniknews.com
10.05.2022 u 17:57
0

Letonija uklonila cveće sa spomenika Oslobodiocima položeno na Dan pobede! Rusi odgovorili: TO JE BEZGRANIČNI BEZOBRAZLUK! (FOTO) (VIDEO)

Opštinske službe Rige u utorak su traktorom uklonile cveće položeno 9. maja na spomenik Oslobodiocima Rige, prenosi portal „Delfi“ pozivajući se na poslanika Gradskog veća Rige.

Kako navodi portal, odbornik Rige Konstantin Čekušin objavio je na društvenim mrežama fotografiju traktora koji uklanja cveće položeno u ponedeljak na spomenik Oslobodiocima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ispovest zarobljenog ukrajinskog vojnika: „Naša cela komanda je otišla“ (VIDEO)



„Lice novog veća Rige“, napisao je odbornik u potpisu fotografije.

Uprkos jutarnjim naporima letonskih komunalaca, stanovnici ponovo dolaze do spomenika Oslobodiocima Rige i nastavljaju da polažu cveće.



Ruska ambasada u Letoniji saopštila je da način na koji su vlasti Rige postupile sa cvećem položenim na spomenik oslobodiocima predstavlja „bezgranični bezobrazluk“.



„Jutros je sveže cveće traktor odneo kao staro đubre. Plašili su se da će biti vidljive razmere sećanja i zahvalnosti stanovnika Rige prema vojnicima-oslobodiocima. Ali mnogi ljudi su kupili ovo cveće svojim poslednjim novcem, dugo ga nosili u rukama ulicama prestonice Letonije, pošto su parking i prilazi kod spomenika bili blokirani“, navodi se u saopštenju ambasade.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter