Izvor: tanjug
12.10.2021 u 17:26
0

LIBIJA: Poginulo petnaest migranata pokušavajući da pređe Sredozemno more!

Najmanje 15 migranata poginulo je pokušavajući da pređe Sredozemno more iz Libije, saopštila je danas obalska straža.

Kako se navodi, pripadnici te službe su u drvenom čamcu pronašli 15 tela i 140 preživelih, koji su vraćeni u pomorsku bazu u Tripoliju.

Svi preživeli predati su policiji, prenosi AP.

PROČITAJTE JOŠNEPAL: Najmanje 28 osoba poginulo kada je autobus skrenuo sa puta i pao u klisuru!

U odvojenom saopštenju navedeno je da je libijska mornarica presrela još 165 migranata i vratila ih na obalu.

Libijske vlasti su ranije ovog meseca pokrenule opsežnu akciju hapšenja migranata u gradu Gargarešu, glavnoj polaznoj tački za tranzit ka Evropi, a za samo nekoliko dana uhapšeno je 5.000 migranata.

PROČITAJTE JOŠPUTIN DAO NAREDBU: UBRZAJTE IMUNIZACIJU!

 U petak su stotine migranata pobegle iz centra za zadržavanje u Tripoliju, a stražari su pucali i ubili šestoro i ranili 15 ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter