Izvor: Informer
26.04.2022 u 16:18
0

LJUBAV NEMA GRANICE! PLAĆENI UBICA SE ŽENI U ZATVORU: Čaba Der zaprosio ženu koju je upoznao preko novina!

Plaćeni ubica Čaba Der, koji je u Mađarskoj osuđen na doživotnu robiju, a u Srbiji na kaznu od 40 godina zatvora, odlučio je da se oženi u zatvoru.

Kako prenosi mađarski portal Borsonline.hu, Der koji je poznat i po nadimku “nasmejani ubica”, uveliko priprema venčanje sa izvesnom Monikom Sigeti, koju je upoznao pošto je pročitao članak u novinama o njenim mukama sa stambenom mafijom. Navodno, prvo joj je poslao milion forinti, odnosno oko 2.700 evra pomoći kako bi uspela da otkupi svoju kuću, koju su želeli da joj oduzmu, a potom je ona odlučila da ga poseti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, nasmejani ubica uplatio je Moniki Sigeti, koja je inače majka dvoje maloletne dece novac da na licitaciji koja je održana u junu povrati kuću koju je ranije izgubila. U međuvremenu se, kako je pisao mađarski Blik u kuću uselila druga porodica, ali pošto su u novinama pročitali priču da je Čaba Der odlučio da joj pomogne, preko noći su odlučili da se isele iz kuće.

Inače, pre nego što je finansijski iz zatvora pomogao Moniki Sigeti koju je odlučio i da oženi, Čaba der je novac slao i Vivijen Ventuli, ćerki mađarskog biznismena Lasla Ventule za čije je ubistvo u Budimpešti osuđen. Kako su mađarski mediji prenosili tada, i sa njom se bio zbližio do te mere da je ona imala status “posebne osobe” koja može da ga obilazi u zatvoru, a ona je za medije raniije izjavila da je ubica više učinio za nju u životu nego otac.

BOLI GA NEPRAVDA PREMA SPORTISTIMA Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio da nema neprijateljskih država u svetu sporta!

Nema bračnih poseta

Prema pisanju mađarskih medija, zakon te države dozvoljava osuđenicima da se venčaju iza rešetaka, ali da oni čak ni kao venčani nemaju prava na intimne posete. Kako navode, upravnik zatvora može da dozvoli razgovre, ali supružnici u mađarskim zatvorima nemaju pravo na bračne posete. Zatvorenicima u Srbiji, ovo pravo je omogućeno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter