Izvor: sputniknews.com
26.04.2022 u 16:20
0

Niko nije iskoristio humanitarni koridor! Od prošle nedelje niko ne napušta AZOVSTALJ! Ili tamo nema civila ili ih neonacisti drže kao živi štit!

Niko više nije iskoristio humanitarni koridor iz „Azovstalja“, izjavila je ministarka spoljnih poslova DNR Natalija Nikonorova.

„U ovom trenutku niko nije iskoristio humanitarni koridor. Evo 127 civila koji su izašli duž humanitarnog koridora iz obližnjih zgrada – to su svi ljudi koji su u ovom trenutku mogli da iskoriste ovaj humanitarni gest“, rekla je Nikonorova za televiziju „Rusija 24“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Militanti miniraju puteve kako bi sprečili civile da se evakuišu u Rusiju!

Prema rečima Nikonorove, od prošle nedelje civili ne napuštaju blokiranu teritoriju „Azovstalja“, što ukazuje na to da tamo ili nema civila, ili da postoji želja neonacista da civile zadrže kao živi štit.

„Prema tome, pretpostavljamo da oni to rade da bi spasili sopstvene živote, odnosno da nastavljaju da se pokrivaju iza civilnog stanovništva“, zaključila je ministarka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter