Izvor: Happy BSC
09.05.2022 u 13:39
0

Lukašenko ČESTITAO DAN POBEDE Putinu, a onda je izgovorio ZASTRAŠUJUĆE pretnje Ukrajini – UNIŠTIĆEMO JE

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko oglasio se povodom Dana pobede i parade u Moskvi. Poručio je Kijevu da dobro razmisli jer je Zapad već podelio Ukrajinu na delove.

„Ukrajina treba da razmisli o tome da ne mora da nam se obraća da bi sačuvala integritet i jedinstvo svoje države“, navodi „RIA Novosti“ izjavu Lukašenka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lukašenko je to izjavio na svečanosti polaganja venaca na Spomenik pobede. Pres služba predsednika Belorusije objavila je i čestitku koja je upućena predsedniku Rusije, Vladimiru Putinu.

SVI SU PRIMETILI DA NIJE BIO NA PARADI! DA LI JE HEROJ RUSIJE IZDAO PUTINA? Ovaj detalj sa Crvenog trga nije promakao nikome

„Dan pobede posebno je drag Belorusima i Rusima. U smrtonosnoj borbi sa fašizmom, nači očevi i dedovi, po cenu neverovatnih muka i žrtava, odbranili su svet i Evropu od ropstva. To je velika pobeda koja predstavlja simbol nacionalnog ponosa, vojne slave, jedinstva i uzajamne pomoći“, navodi se u čestitci Lukašenka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter