Izvor: Happy BSC
09.05.2022 u 13:23
0

SVI SU PRIMETILI DA NIJE BIO NA PARADI! DA LI JE HEROJ RUSIJE IZDAO PUTINA? Ovaj detalj sa Crvenog trga nije promakao nikome

General Valerij Gerasimov, vrhovni zapovednik ruske vojske, danas nije viđen na paradi u Moskvi, što je dodatno podgrejalo sumnje da zaista jeste ranjen u Ukrajini, kako su nedavno objavili pojedini mediji pozivajući se na ukrajinske izvore.

Gerasimov slovi za čoveka koji je zajedno sa Putinom i ruskim ministrom odbrane Sergejem Šojguom osmislio vojnu operaciju u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poslednje vesti koje su objavljene o generalu bile su prošle sedmice, odnosno 30. aprila, kada su strani mediji objavili da je u Ukrajini i da obilazi ruske trupe na prvoj liniji. Gerasimov je najviši vojni zvaničnik koji je otišao na liniju borbi, što su mnogi protumačili kao signal da situacija u ruskoj vojsci uopšte nije sjajna.

URAAAA! TRESE SE ZEMLJA U RUSIJI! Pogledajte VIDEO sa PARADE U MOSKVI i kako su vojnici odgovorili PUTINU, o ovome priča SVET (VIDEO)

Istog dana kada je stigla vest da je Gerasimov otišao da obiđe vojnike, ukrajinski zvaničnici su saopštili da su gađali rusko uporište u gradu Izjumu, te da je tom prilikom stradalo 200 vojnika i general. Ubrzo je počelo da se spekuliše da je sam Gerasimov povređen, ili da je možda čak ubijen u napadu.

Međutim, potvrda iz Kremlja nije stigla, ali nije ni demantovana – jednostavno, zvanična Moskva nije imala komentar.

Prema nekim ruskim izvorima, Gerasimov je već napustio položaj u vreme napada. Tačnije, ruski vojni blogeri poznati kao Conflict Intelligence Team (CIT) izvestili su da su dva transportna helikoptera Mi-8 i tri jurišna helikoptera Ka-52 stigla na aerodrom pod strogim obezbeđenjem u nedelju 1. maja, a Ruslan Levijev, osnivač CIT-a, napisao je na Tviteru da „izvori potvrđuju da je Gerasimov leteo, ali se ukrcao sam, živ i zdrav.“

Međutim, njegovo odsustvo sa vojne parade 9. maja baca nove sumnje i senke na njegovo zdravstveno stanje. Da li bi on mogao biti još jedan visoki ruski general koji je pao u borbi?

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter