Izvor: Happy BSC
09.05.2022 u 15:34
0

MAĐARSKA JE STALA SKROZ NA STRANU RUSIJE! Evropska unija dobila je najjači ŠAMAR iz Budimpešte

Mađarska neće podržati sankcije Evropske komisije protiv Rusije jer su za njih problematične i ne nude nikakvo rešenje, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.

„Mađari ne smeju da plaćaju cenu rata“, rekao je Sijarto u parlamentu i dodao da je pozicija mađarske vlade jasna još od početka rata u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mađarska želi mir u Ukrajini što pre i podržaće sve diplomatske napore kako bi se rat okončao, rekao je Sijarto, prenosi MTI.

SRBIJI JE USPOREN PUT KA EU JER NIJE UVELA SANKCIJE RUSIJI! Jadranka Joksimović rekla je sve o UCENAMA iz Brisela

On je takođe ukazao da je Budimpešta podržala prvih pet paketa sankcija, ali da ugrožavanje energetske bezbednosti Mađarske predstavlja „crvenu liniju“.

Sijarto je ponovio da aktuelni predlog sankcija predstavlja „nuklearnu bombu“ koja bi ugrozila energetsku bezbednost i u slučaju da bude usvojen onemogućio bi snabdevanje Mađarske sirovom naftom koja je ključna za njenu ekonomiju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter