Izvor: Tanjug
25.07.2022 u 16:23
0

MAJMUNI TERORIŠU JAPAN Napadaju ljude i decu, grebu, grizu, ulaze u kuće i vrtiće!

Japanska policija je odlučila da upotrebi pištolje za omamljivanje kako bi rešila problem majmuna koji napadaju i terorišu stanovnike grada Jamagučija.

Japanski makaki majmuni odgovorni su za neuobičajene napade na odrasle i decu u Jamagučiju, prenosi Bi-Bi-Si.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Retko se viđa toliko napada u tako kratkom vremenskom periodu. U početku su napadani samo žene i deca, ali su nedavno meta postali i odrasli muškarci i starije osobe“, saopšteno je iz lokalne policije.

Pokušaji da se životinje uhvate u zamke nisu bili uspešni, kao ni policijske patrole koje su se počele odmah posle prvog prijavljenog napada početkom jula.

Turska optužila Grčku da je „izgurala“ čamac sa izbeglicama iz svojih u turske teritorijalne vode, objavili i snimak! (VIDEO)

Vlasti zvanično ne mogu da potvrde da li ljude napada jedan ili više majmuna, a povrede variraju od ogrebotina, ugriza na nogama i rukama pa do ugriza po vratu i stomaku.

Među žrtvama je i četvorogodišnja devojčica koja je zadobila ogrebotinu nakon što je majmun ušao u njenu kuću, a vlasti su potvrdile i slučaj ulaska majmuna u dečiji vrtić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter