Izvor: Sputnjik
30.06.2023 u 15:59
1

MAKRON BEŽI IZ BRISELA: Hita u PARIZ zbog pobune – VANREDNO STANJE?

Predsednik Francuske Emanuel Makron napustio je samit EU u Briselu, a njegova konferencija za novinare je otkazana, javila je francuska radio stanica LCI.

Makron hitno putuje u Pariz gde će prisustvovati sednici vlade o nemirima u zemlji koji su izbili nakon što je policija ubila mladića od 17 godina u saobraćajnoj kontroli.

Francuski premijer Elizabet Born izjavila je ranije da će vlada na hitnom sastanku razmotriti sve opcije za vraćanje reda u zemlji.

MAKRON ĐUSKA DOK MU ZEMLJA GORI: Snimak francuskog predsednika izazvao GNEV naroda (VIDEO)

– Prioritet je da se obezbedi nacionalno jedinstvo i uspostavljanje reda – poručila je ona.

Postoji mogućnost da Francuska uvede vanredno stanje, rekao je jedan član francuske delegacije sa samita EU, preneli su mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MAKRON BEŽI IZ BRISELA: Hita u PARIZ zbog pobune – VANREDNO STANJE?”

  1. Kad podmeces pizar po tudjim kucama normalno da ces ga jednom docekati i u svojoj !
    Francuskoooo….izgorela do temelja ….

    8
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter