Izvor: Objektiv.rs
06.04.2022 u 08:28
0

MALO JE REĆI BIZARNO! Vladimir Putin se kupa u krvi iz ROGOVA JELENA, a kada vidite razlog proćiće vam jeza niz kičmu

Ruski predsednik Vladimir Putin se kupa u krvi iz rogova jelena kako bi se podmladio, navodi se u izveštaju istraživačke mreže “Proekt” koja je zabranjena u Rusiji.

Takođe se tvrdi da je šefa Kremlja sa neobičnim lekom, koji se dobija bolnim procesom sakaćenja životinja, upoznao ministar odbrane Sergej Šojgu. Navodno je Putin sredinom 2000-ih prvi put isprobao kupku sa ekstraktom krvi iz rogova altajskog jelena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iako nema nikakvih dokaza za ovu tvrdnju, niti da krv jelena podstiče podmlađivanje, o ruskom predsedniku, prema Dejli mejlu, kruže glasine da je pristalica ovih metoda.

Podsećamo, “Proekt” je takođe objavio da ruskog predsednika u stopu prati specijalista za rak štitne žlezde, kao i da se od naroda krije njegovo zdravstveno stanje.

Istraživačka mreža navodi da Putin nije jedini koji koristi čudan tretman i da je on popuaran u elitnim krugovima Kremlja. Među onima koji su ga koristili navodno su gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin i direktor Gasproma Aleksej Miler.

U izveštaju se spominje da zvaničnici na visokim pozicijama, tokom boravka u karelijskom odmaralištu Kivač, svakodnevno dobijaju klistir radi detoksikacije.

Kupanje u krvi rogova, kao i njeno ispijanje, vekovna je tradicija u Rusiji, navodi Sajbirian tajms. Slično je i u Kini i Koreji. Navodne koristi od procedure su bezbrojne, od podmlađivanja do povećanog libida i se*sualnih performansi kod muškaraca muškaraca.

– Ekstrakt iz rogova jelena deluje kao jak tonik, posebno za potenciju muškaraca. Jača kosti, mišiće, zube, vid i sluh, leči pleuritis, upalu pluća, astmu, bolove u zglobovima, osteoporozu i probleme sa kičmom – navodi se u reklami jedne farme sa Altajskih planina koja prodaje ovaj preparat.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter