Izvor: Tanjug
21.01.2023 u 12:57
0

MEDVEDEV IMA POSEBNE TERMINE ZA RAZARAJUĆE KONFLIKTE: „Rat sa Ukrajinom i Zapadom je novi otadžbinski rat!“

O njegovim rečima govori čitav svet.

Zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije –  Dmitrij Medvedev nazvao je konflikt Rusije s Ukrajinom i Zapadom novim otadžbinskim ratom. „Bravo, posle svega, ovaj Borelj sa beživotnim licem.

MEDVEDEV PRETI ARMAGEDONOM? „Nemačka bi da udari šamar Rusiji, a Amerika nešto mnogo gore – tvrde stručnjaci!“

Setio se da je naša zemlja pobedila Napoleona i Hitlera. Imajte na umu da je sam izvukao analogiju. Ukronacisti i zapadna Evropa su direktni naslednici onih koji su se borili sa Rusijom. Rat sa njima novi otadžbinski rat“, napisao je on danas na Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Medvedev je napomenuo da će Rusija dobiti i ovaj rat, kao što je to bilo 1812. i 1945. godine. Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj je u nedavnom govoru izjavio da je Rusija navikla da se bori do kraja, pomenuvši njene pobede nad Napoleonom i Hitlerom i pozvao na naoružavanje Ukrajine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter