Izvor: sputniknews.com
28.04.2022 u 15:40
0

MEDVEDEV OSUO PALJBU PO BUNDESTAGU Nemačkim poslanicima ne daju mira LOVORIKE NJIHOVIH PRETHODNIKA koji su nekada zasedali u tom parlamentu pod drugim imenom!

Nemački Bundestag je usvojio izjavu sa pozivom vladi da se Ukrajini pruži sveobuhvatna podrška, uključujući isporuke teškog naoružanja, saopštio je potpredsednik parlamenta Volfgang Kubiki.

„Ukupno je glasalo 693 poslanika, bilo je 586 glasova, 100 protiv i sedam uzdržanih“, naveo je Kubiki.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠOLC JE UPRAVO NAJSTRAŠNIJE UCENIO PUTINA! Ako želi da se SANKCIJE ukinu Rusija ovo mora HITNO da uradi ili nastavlja da PATI

U izjavi Bundestag od vlade u Berlinu traži da podrži sve napore Kijeva u cilju postizanja primirja, garantujući pri tome da se nikakvi pregovori neće voditi bez učešća Ukrajinaca.

Vlada, takođe, treba da bude spremna da podrži potencijalni budući sporazum između Rusije i Ukrajine zajedno sa SAD, Kanadom i partnerima u NATO.

Poslanici pozivaju vladu da nastavi sa isporukama oružja Ukrajini, da ih po mogućstvu ubrza i da ih proširi na teško naoružanje ne ugrožavajući mogućnosti Nemačke na planu odbrane.

Povodom odluke Bundestaga reagovao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

„Bundestag je odobrio isporuku teškog naoružanja režimu Zelenskog. Očigledno je da nemačkim poslanicima ne daju mira lovorike njihovih prethodnika koji su u prošlom veku zasedali u nemačkom parlamentu pod drugim imenom. To je žalosno za parlament. Žalosno se završava“, napisao je on na svom Telegram kanalu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter