Izvor:
19.08.2023 u 22:10
0

„ZAPAD ĆE NAS MOLITI…“ Medvedev ZAGRMEO i uterao STRAH U KOSTI: „Rusija neće stati!“

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da će se zapadne vlasti promeniti, da će se njihove elite umoriti i da će moliti za pregovore i zamrzavanje sukoba u Ukrajini.

On je rekao da će svaka kontraofanziva iz Kijeva biti ugušena, a Rusija neće stati sve dok sadašnja ukrajinska država ne bude uništena do temelja.

– Rat vanzemaljaca pre ili kasnije postaje dosadan, skup i nebitan. Ali za nas je to tragedija koja uključuje naš narod. Ovo je egzistencijalni sukob. Rat za samoodržanje. Ili oni ili mi – napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu, prenose Ria novosti.

On je rekao da smatra da je gubitak Zapada u Ukrajini neizbežan.

– I neka njihovi lideri, koji su zaboravili na sopstvene građane, govore jedni drugima da će oružjem i novcem podržati stubove nezavisne Ukrajine koliko god treba. Oni će obučavati vojnike za kijevsku fabriku mesa, oni će obnoviti ruševine umiruće ekonomije Banderovog režima – naveo je Medvedev.

On je dodao da je ukrajinski sukob strani rat za zapadni svet, kao i da Rusija nema izbora – ili će uništiti neprijateljski politički režim u Kijevu ili će kolektivni Zapad na kraju rastrgnuti Moskvu.

– Zbog toga je jedini način potpuno odstranjivanje državne mašinerije neprijateljske zemlje i apsolutne garancije lojalnosti za budućnost – naglasio je Medvedev.

Te garancije, naveo je, mogu se dati samo kontrolom Rusije nad svime što se dešava i što će se dešavati na teritorijama „bivše banderovske države“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter