Izvor: Tanjug
13.10.2020 u 07:02
0

MINISTRI EVROPSKE UNIJE podržali plan za uvođenje SANKCIJA RUSIJI

Ministri spoljnih poslova Evropske unije podržali su francusko-nemački plan za uvođenje sankcija Rusima osumnjičenim za trovanje opozicionog blogera Kremlja Alekseja Navaljnog nervnim gasom, rekli su diplomati.

Berlin i Pariz dali su svoj predlog na sastanku ministara spoljnih poslova EU u Luksemburgu. Kažu da iz Moskve nisu imali verodostojno objašnjenje za ono što je Organizacija za zabranu hemijskog oružja (OPCV) opisala kao prisustvo zabranjenog nervnog agensa sovjetske ere Novičok u telu Navaljnog. 

OVO MORATE ZNATI

MARIĆ: Ni jedan od tih naroda nije opstao gde nisu ušli u Jugoslaviju!

DR GRUJČIĆ ZA HAPPY TV: Poštujem Trampa zato sto je otkrio svima ko je neprijatelj Amerike i sveta! (VIDEO)

JUGOSLAVIJA NIJE NAJVEĆA SRPSKA ZABLUDA! To je najveća državotvorna ideja!

Brzina kojom su se dve glavne sile EU dogovorile da nastave sa sankcijama sugeriše jačanje stava bloka prema Moskvi, ocenjuje agencija. Bilo je potrebno gotovo godinu dana da EU dogovori sankcije protiv Rusa nakon napada nervnog agensa 2018. godine na bivšeg ruskog špijuna u Britaniji.

Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas rekao je novinarima dolazeći na sastanak ranije u ponedeljak da trovanje Navaljnog ne može „proći bez posledica“.

-Francuska i Nemačka predlažu uvođenje sankcija određenim ljudima koji su nam zapeli za oko u ovom pogledu- rekao je Mas, ne navodeći nikakve detalje.

SAZNAJTE JOŠ…

PROTIV TOLIKIH CAREVINA SMO RATOVALI! Zašto vi, istoričari, ne pišete o tome?

MILOŠEVIĆ JE KRIV! Odbio je konfederaciju! Tuđman i Kučan su slavili tog dana!

UPOZORENJE PREMIJERA JERMENIJE: Doći će do KATASTROFE, da se ovo zaustavi postoji SAMO JEDAN NAČIN!

Diplomate EU rekle su Rojtersu da postoji rasprostranjena podrška među 27 ministara spoljnih poslova za zamrzavanje imovine i zabrane putovanja nekoliko ruskih zvaničnika vojne obaveštajne službe GRU.

ODLAZAK LEGENDARNOG BORE DRLJAČE

Era Ojdanić GRCA U SUZAMA zbog Borine SMRTI: Popio sam lek za smirenje, ne mogu da prestanem da plačem!

POSLEDNJA ISPOVEST BORE DRLJAČE! Pred smrt je u „Glamuru specijal“ na Happy TV je PROGOVORIO O ŽIVOTNIM TRAGEDIJAMA! (VIDEO)

Reči koje KIDAJU SRCE: Evo ŠTA je Bora rekao NEKOLIKO DANA PRED SMRT!

TUGA: PRISEĆAMO se Bore Drljače i njegovog UČEŠĆA u Parovima! Evo po ČEMU ĆEMO GA PAMTITI! (VIDEO)

Pogledajte kakav je VESELJAK bio Bora Drljača! (VIDEO)

Jedna ŽELJA NIKADA MU SE NIJE OSTVARILA: Evo za čim je NAJVIŠE ŽALIO Bora Drljača!

Visoki ruski poslanik Vladimir Džabarov rekao je u ponedeljak da bi Rusija mogla simetrično odgovoriti na sankcije EU i ponovio stav Moskve da iza optužbi ne stoje konkretni dokazi, javila je novinska agencija Interfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter