Izvor: Tanjug
13.10.2020 u 07:32
0

TRAMP NEGATIVAN NA KORONA VIRUS: Sve ću da vas izljubim!

Test predsednika SAD Donalda Trampa na Kovid-19 je negativan i on nije zarazan za druge, izjavio je lekar Bele kuće.

OVO MORATE ZNATI

MARIĆ: Ni jedan od tih naroda nije opstao gde nisu ušli u Jugoslaviju!

DR GRUJČIĆ ZA HAPPY TV: Poštujem Trampa zato sto je otkrio svima ko je neprijatelj Amerike i sveta! (VIDEO)

JUGOSLAVIJA NIJE NAJVEĆA SRPSKA ZABLUDA! To je najveća državotvorna ideja!

U memorandumu koji je u ponedeljak objavila Bela kuća, doktor Šon Konli rekao je da je Tramp bio negativan nekoliko dana zaredom. 

ODLAZAK LEGENDARNOG BORE DRLJAČE

Era Ojdanić GRCA U SUZAMA zbog Borine SMRTI: Popio sam lek za smirenje, ne mogu da prestanem da plačem!

POSLEDNJA ISPOVEST BORE DRLJAČE! Pred smrt je u „Glamuru specijal“ na Happy TV je PROGOVORIO O ŽIVOTNIM TRAGEDIJAMA! (VIDEO)

Reči koje KIDAJU SRCE: Evo ŠTA je Bora rekao NEKOLIKO DANA PRED SMRT!

TUGA: PRISEĆAMO se Bore Drljače i njegovog UČEŠĆA u Parovima! Evo po ČEMU ĆEMO GA PAMTITI! (VIDEO)

Pogledajte kakav je VESELJAK bio Bora Drljača! (VIDEO)

Jedna ŽELJA NIKADA MU SE NIJE OSTVARILA: Evo za čim je NAJVIŠE ŽALIO Bora Drljača!

Konli je rekao da negativni testovi i drugi klinički i laboratorijski podaci „ukazuju na nedostatak vidljive replikacije virusa“.

-Završio sam s tim. Kažu da sam sad imun. Osećam se tako moćno- rekao je Tramp pred hiljadama pristalica koje su stajale zbijeni jedni uz druge, većina bez maski.

Američki predsednik Donald Tramp vratio se u predizbornu kampaju manje od dve nedelje nakon što je saopštio da je zaražen korona virusom na skupu u Sanfordu na Floridi, na kojem je, bez maske na licu, pohvalno govorio o svom upravljanju epidemijom. Dodao je da se oseća toliko moćno da bi mogao da uđe u publiku i sve izljubi.

-Poljubiću momke i lepe žene, svima ću dati veliki debeli poljubac- rekao je Tramp.

CNN primećuje da je njegov govor trajao nešto manje od sat vremena, što je kraće od onoga što je uobičajeno, što je između 90 minuta i dva sata.

Skup u Sanfordu, prvi od četiiri planirana za naredna četiri dana, pokazao je da Tramp nije odustao od svog pristupa otkako je zaražen korona virusom, navodi Rojters.

-Ako želite da izađete, izađite- poručio je on okupljenima.

Skup je odžan nekoliko sati nakon što je Bela kuća saopštila da je testiran negativn na korona virus i da nije zarazan.

Demokratski kandidat Džo Bajden u ponedeljak je imao dva predizborna nastupa u još jednoj promenljivoj državi, Ohaju.

On je kritikovao Trampa zbog umanjivanja pretnje krona virusa i ismejao izjavu predsednika da „ne želi da unosi paniku među Amerikance“.

-Tramp je taj koji se uspaničio. Njegovo nemarno ponašanje od kada je dobio dijagnozu takođe je nesavesno. I što je duže predsednik, Tramp sve više postaje nesmotren- naveo je Bajden.

Samo tri nedlje pre izbora 3. novembra nove akete pokazuju da Tramp zaostaje za bivšim američkim potpredsednikom za 10 poena širom SAD, ali je razlika manja u pojedinim ključnim državama, kao sto je Florida, gde Bajden vodi za 3,7 poena. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter