Izvor: BSC HAPPY
10.12.2023 u 08:32
0

„MORAMO IH SVE LIKVIDIRATI“: Rusija skovala moćan plan, istorija se ispisuje na do sada neviđen način

U Rusiji je potrebno stvoriti specijalnu službu za eliminisanje odbeglih rusofoba koji čak i u inostranstvu pozivaju na napade na Rusiju, izjavio je politikolog Aleksej Živov na radiju „Komsomolskaja pravda“.

Voditelj je zatražio da prokomentariše izjavu bivšeg šahiste Garija Kasparova koji je pozvao na napade na rusku infrastrukturu, uključujući Krimski most.

– Moramo da oživimo službu koja hvata ruske neprijatelje i istrebljuje ih. Likvidacioni spisak. Analogno MOSSAD-u. Da budem iskren, neprijatelji su oni koji su bili naši sunarodni. Moramo prepoznati ljude kao egzistencijalnu pretnju Rusiji  i eliminisati ih, kao što je MOSSAD uradio sa neprijateljima Izraela. Pa, zato što divljanje ovakvih ljudi mora završiti kad-tad, postali su potpuno drski. Čovek je izgradio karijeru u Rusiji, a sada sedi u Americi i kaže da Amerikanci treba da pošalju rakete da unište Krimski most – rekao je Živov.

On je naglasio da je Kasparovljev predlog zapravo poziv na početak nuklearnog rata.

– Ono o čemu ta osoba govori je da predlaže da se započne nuklearni rat, u suštini. On poziva SAD da se u potpunosti uključe u ovo, a to je već prethodnica nuklearnog rata. Neki ludak trči okolo i govori nam šta bi trebalo da bude – zaključio je politikolog.

Treba napomenuti da ovo o čemu govori ruski politikolog, Ukrajina primenjuje odavno. Upravo je juče ukrajinska obaveštajna služba SBU objavila da je u Rusiji ubila bivšeg ukrajinskog poslanika i političara Ilju Kivu koji je često govorio protiv Zelenskog i aktuelne vlasti u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter