Izvor: Sputnjik
18.11.2022 u 12:18
0

MOSKVA SE OGLASILA POVODOM ISTRAGE ŠVEDSKE: Rezultati govore u prilog verziji da je na gasovode izveden teroristički napad, važno otkriti ko stoji iza toga!

Moskva pozdravlja rezultate istrage Švedske koji govore u prilog verziji da je na gasovode „Severni tok“ i „Severni tok 2“ izveden teroristički napad, ali je važno da se otkrije ko stoji iza toga, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

PESKOV NAPOMINJE NA ŠTA TREBA OBRATITI PAŽNJU – VEOMA OPSEŽNO: „Ne treba žuriti s izjavama nakon „raketnog incidenta!“

– Sama činjenica da su počeli da pristižu podaci koji idu u prilog potvrde sabotaže ili terorističkog akta – možete to nazvati kako hoćete – samo još jednom potvrđuje informacije koje je ruska strana imala. Veoma je važno da se na ovome ne stane i da se otkrije ko stoji iza ove eksplozije – rekao je Peskov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Govoreći o izgledima za popravku oštećenih delova gasovoda, Peskov je naglasio da pre svega treba sačekati potpunu procenu štete.

On je podsetio da je Danska dala dozvolu zajedničkom preduzeću „Nord strim AG“ da sprovede sopstvenu istragu na mestu eksplozija.

– Sačekaćemo. Treba da budemo strpljivi i da sačekamo informaciju od preduzeća ili od učesnika sa naše strane, od ‘Gasproma – precizirao je portparol Kremlja.

Ranije je Služba bezbednosti Švedske saopštila je da je istraga na gasovodima „Severni tok“ i „Severni tok 2“ potvrdila da je uzrok eksplozija bila sabotaža.

Kako je precizirano, tokom istrage u Baltičkom moru dokumentovana su značajna oštećenja gasovoda do kojih je došlo usled eksplozija. Na mestu oštećenja zaplenjeni su „predmeti strane proizvode“, a na nekima od njih su pronađeni tragovi eksploziva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter