Izvor: Tanjug
26.02.2021 u 16:45
0

MUŠKARAC (88) VOZIO 191 KILOMETAR NA SAT: Rekao da žuri na vakcinaciju

Francuska policija zaustavila je muškarca starog 88 godina koji je na lokalnom putu u Donjoj Rajni vozio 191 kilometar na sat, a koji im je tom prilikom rekao da žuri da primi vakcinu protiv korona virusa, saopštila je policija tog regiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Postoji spisak: Ove ljude je PRISLUŠKIVAO Milo Đukanović!

HAPŠENJE U BUDVI: Tri Danca i Crnogorac planirali izvršenja NAJTEŽIH KRIVIČNIH DELA!

ZNA SE KO ĆE NA KOGA! Zvezda bi igrala sa Mančester Junajtedom da je prošla Milan!

Na putu na kom je muškarac zaustavljen dozvoljena brzina je 110 kilometara, a muškarcu je policija oduzela vozačku dozvolu i zaplenila vozilo.

Vakcine protiv korona virusa trenutno mogu da primaju stariji od 75 godina i osobe sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter