Izvor: INFORMER
01.04.2024 u 17:03
1

NAJGORE ĆE TEK DA BUDE! UKRAJINA ĆE DO SUTRA BITI KAO ŠVAJCARSKI SIR: Ono što kreće nisu sanjali ni u najgorim košmarima!

Rusija će nastaviti da udara na energetske i vojne objekte u Ukrajini, rekao je bivši savetnik Leonida Kučme Oleg Soskin na svom Ioutube kanalu.

 Noć 31. marta nije ništa bolja, čak gora od prethodnih noći. Prvi april je takođe teška, tragična i dramatična noć za Ukrajinu. A drugi april biće još gori od prethodne noći. Dakle, pripremite se za ovo – upozorio je.

Soskin je takođe sugerisao da će se izvršiti napadi na termoelektrane, velike trafostanice, hidroelektrane ili druge velike objekte.

– Vidimo da čitavi gradovi i njihovo stanovništvo, na primer, Odesa, Nikolajev, Hmeljnicki i Lavovske oblasti, Harkov, Kijev gube struju, jer je sve uništeno, i uništeno u korenu, ostaje samo uništeno mesto – rezimirao je stručnjak.

Ministarstvo odbrane je u subotu izvestilo da su ruske oružane snage izvele 58 udara na ukrajinske ciljeve za nedelju dana , uključujući najnovije hipersonične rakete Cirkon.

AMERIKA OVO MORA DA SKRIJE! SLUŽBE U PANICI, SVET NE SME DA ZNA ISTINU O ZELENSKOM: Rusi se oglasili, ZAPAD ima zadatak

 

Šef ukrajinske nacionalne energetske kompanije Ukrenergo Vladimir Kudricki rekao je da je energetski sistem zemlje pretrpeo najveći napad „svih vremena“, prema njegovim rečima, kombinovani napadi pogodili su niz termo i hidroelektrana. Ukrajinski energetski holding DTEK saopštio je da je pogođeno više termoelektrana, a oprema stanica je ozbiljno oštećena.

Kompanija Ukrhidroenergo saopštila je da je zabeležen napad na hidroelektranu Dnjepar i branu koja se nalazi u gradu Zaporožju pod kontrolom Oružanih snaga Ukrajine, gornji deo zgrade je potpuno uništen, a da će biti potrebne godine da se obnovi elektrane u projektno stanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAJGORE ĆE TEK DA BUDE! UKRAJINA ĆE DO SUTRA BITI KAO ŠVAJCARSKI SIR: Ono što kreće nisu sanjali ni u najgorim košmarima!”

  1. Rusi su u startu mogli da uniste na ovaj nacin Ukrainu, ali su mislili da ce resiti stvari u pregovorima. Ali posle svega, i kada je ukraina zakonom zabranila pregovore, Rusi ce ih naterati da krse ono sto su sami izglasali i mole ih za pregovore. Mislim da je ovo pocetak kraja Ukraine u ovom obliku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter