Izvor: Kurir.rs
01.03.2023 u 12:33
0

MESTO SUDARA VOZOVA U GRČKOJ KAO DA JE UKLETO, TVRDI POZNATI NOVINAR: „Mnogo je ljudi na ovom mestu poginulo…“

Kolatos je  precizirao da se nesreća dogodila u mestu Tempi u utorak uveče oko 23 sata na noćnoj liniji koja je saobraćala od Atine do Soluna.

Grčki novinar Janis Kolatos iz Larise rekao je da se kod tog grada desila najveća železnička nesreća u istoriji Grčke.

TRODNEVNA ŽALOST U GRČKOJ: Najveći broj stradalih deca i studenti, spisak još nije konačan! (FOTO)

Prema njegovim rečima, većina stradalih su mladi i studenti koji su se vraćali u Solun posle trodnevnog praznika.

Tanjug/AP Photo/Vaggelis Kousioras

Kolatos je  precizirao da se nesreća dogodila u mestu Tempi u utorak uveče oko 23 sata na noćnoj liniji koja je saobraćala od Atine do Soluna.

Dodao da je grčki ministar zdravlja od ponoći na mestu nesreće i koordinira akcijom zbrinjavanja povređenih u lokalne bolnice.

Kolatos je istakao da je Tempi mesto gde su se često dešavale nesreće. U prošlosti je u autobuskoj nesreći poginulo 15 mladih koji su se vraćali sa odmora. Potom je usledila još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je stradalo 15 navijača Paoka iz Soluna. Podsetimo, u sudaru dva voza kod Larise je poginulo najmanje 36 osoba, a više od 80 je povređeno.

Kako se navodi u tekstu, za sada je nejasno kako su se dva voza našla u istoj traci, pošto je u pitanju moderna pruga sa dva koloseka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter