Izvor: Kurir.rs
08.10.2023 u 13:20
0

NAREĐENJE IZDATO IZRAELSKOJ VOJSCI: Za 24 časa evakuisati celokupno stanovništvo iz područja oko Pojasa Gaze

Izraelskim vojnicima naloženo je da u roku od 24 časa evakuišu sve stanovnike iz izraelskih zona oko Pojasa Gaze gde se vode borbe za oslobađanje talaca.

NETANJAHU OBEĆAO DA ĆE GAZU PRETVORITI U RUŠEVINE: Izraelski premijer upozorio ljude da napuste područje

– Naša misija u naredna 24 časa je da se evakuišu svi stanovnici u okolini Pojasa Gaze – rekao je portparol izraelske vojske general Danijel Hagari na konferenciji za novinare.

On je to izjavio dan pošto je palestinski Hamas pokrenuo ofanzivu protiv Izraela.

– Desetine hiljada vojnika raspoređeno je u toj zoni i doprećemo do svih sektora jedan po jedan dok ne budemo ubili svakog teroristu prisutnog u Izraelu – rekao je on.

Sukobi izraelskih vojnika i ekstremista Hamasa koji su se ubacili na jug Izraela iz pojasa Gaze i ušli u pogranična izraelska naselja nastavljeni su danas posle iznenadnog napada hamasovaca u subotu ujutru.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter