Izvor: Sputnik Srbija
11.08.2022 u 16:17
0

NARODNA MILICIJA LNR: U aglomeraciji Artjomovsk-Soledar-Seversk zabeležen niz pozitivnih pomaka!

U aglomeraciji Artjomovsk-Soledar-Seversk je tokom specijalne operacije zabeležen niz pozitivnih pomaka, saopštio je oficir Narodne milicije LNR Andrej Maročko.

„Postoje značajni uspesi koji govore da se može sa optimizmom gledati na ono što se dešava, na budućnost“, rekao je on za „Prvi kanal“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJINSKE SNAGE NAPALE GRAD I ZAPOROŠKU ELEKTRANU UOČI ZASEDANJA SEDNICE SB UJEDINJENIH NACIJA: Ruski PVO sistemi odbili sve napade!

On je istakao da su „naše jedinice već ušle u naselje Artjomovsk sa severoistoka, tamo su se utvrdile i nastavljaju uspešno da napreduju u dubinu ovog naselja“.

Što se Soledara tiče, jedinice su takođe značajno napredovale tokom proteklog dana i može da se govori da se nalaze u blizini centra grada Soledar. Kada je u pitanju Seversk, tamo je situacija malo drugačija, tamo su sada vojnici savezničkih snaga na ranije zauzetim položajima.

„Istovremeno, međutim, beležimo vatrene položaje neprijatelja, potiskujemo i sistematski uništavamo i ljudstvo i tehniku protivnika“, rekao je Maročko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter