Izvor: sputniknews.com
26.05.2022 u 13:31
0

Nas žele da istisnu, ali to je nemoguće! Domaće kompanije će zauzeti mesto stranih koje odlaze sa ruskog tržišta!

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da Rusija nema nameru da se povuče sa svetske ekonomske arene. Nas žele da istisnu, ali to je nemoguće, rekao je on.

Govoreći o antiruskim sankcijama koje je Zapad uveo Rusiji zbog specijalne vojne operacije u Ukrajini, on je ukazao da se te mere odražavaju na sve i da tako visoka inflacija u zapadnim zemljama nije zabeležena poslednjih 40 godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUTIN: Svi učesnici specijalne vojne operacije za zaštitu Donbasa su HEROJI i tako se i odnositi prema njima!

„To nije šala“, prokomentarisao je Putin koji se putem video konferencije obratio učesnicima plenarnog zasedanja Evroazijskog ekonomskog foruma.

Povodom odlaska niza stranih kompanija sa ruskog tržišta, ruski predsednik je rekao da će domaće kompanije zauzeti njihovo mesto i da se ništa neće promeniti.

Prema njegovoj oceni, sve više država u svetu želi i sprovodiće nezavisnu ekonomsku politiku, istakao je on.

Rusija učinila sve potrebno da bi očuvala suverenitet

Ruski predsednik rekao je i da je Rusija učinila sve što je neophodno u svim ključnim pravcima kako bi se osigurao suverenitet zemlje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter