Izvor: SD
25.02.2024 u 11:12
2

NE MOŽEMO VIŠE – POJEDOŠE NAS RUSI: PREŽIVELI UKRAJINCI pod AVDEJEVKOM mole BOGA i RUSE za milost!

Avdijevka je služila kao simbol nesalomivog ukrajinskog otpora.

Iako je većina američkih medija na strani vodeće Demokratske partije i politike predsednika Džozefa Bajdena, koja je politika podrške kijevskom režimu, Vašington post redovno objavljuje tekstove koji odstupaju od te paradigme.

Ovaj američki list bio je jedan među prvima u Americi koji je objavio povlačenje ukrajinske vojske iz Avdijevke i pre nego što su dobili zvanično naređenje da to učine. Vašington post tom prilikom je opravdao dezertere, ne ukazujući, doduše, da se radilo o masovnom bekstu pred nadirućom ruskom vojskom.

List prenosi da je njegovim novinarima „jedan od vojnika 110. brigade Oružanih snaga Ukrajine rekao da je služenje dve godine bez rotacije iscrpilo vojnike“.

SRBI NA VELIKI PRAZNIK OKUPIRALI ULICE U ZNAK PODRŠKE RUSIJI U SPECIJALNOJ VOJNOJ OPERACIJI: Hiljade građana PREPLAVILO ULICE BEOGRADA! VIDEO

– Situaciju nije moglo da spasi ni to što su nam neke jedinice neselektivno slale pomoć. Osim toga, naša komanda nije uspela da spreči stezanje ruskog obruča oko Avdijevke – istakao je ukrajinski vojnik.

Drugi ukrajinski vojnik Amerikancima je ispričao da izvlačenje iz grada najverovatnije nije bilo isplanirano, a ako jeste – da je taj plan bio loše osmišljen.

– Tukli su nas sa mnogo navođenih bombi, sa mnogo avijacije. Da budem iskren, većina naših vojnika je šokirana svime što se događalo. Pad Avdijevke je psihički slomio ukrajinsku vojsku – rekao je vojnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NE MOŽEMO VIŠE – POJEDOŠE NAS RUSI: PREŽIVELI UKRAJINCI pod AVDEJEVKOM mole BOGA i RUSE za milost!”

  1. Ako ste vi glas naroda teško nama.
    Neosećate trenutak da treba raditi u korist
    države a ovamo kao ružite opoziciju i ispuštste iz vida teoretsku mogućnost da zavladaju beogradom. Neznam šta vam je u glavi tj. Lično me zanima vaša priča u takvom scenariju. Eto vaše brige o državi.
    Lično verujem da će narod ubedljivije glasati za sns ne zsto što su savršeni već
    zati što su nemerljivo bolji od ove opozicije. Ukoliko glasaju za opoziviju po meni seku granu na kojoj sede.
    Uzdravlje!

    1
    0
    Odgovori
  2. Jadni neo-nacisti, jos ida ih zalimo. Vestacka boljsevicke tvorevina koja nikada u istoriju nije ni postojala, kome je ilegalno dato na poklon Krimsku oblast, kome su spojene ruske teritorije, ti ljudi koji su zeleli „ukrajinsku oluju“ nad Rusima su dobili to sto su trazili, denazifikaciju, nadam se da ce Rusi sve to ocistiti, ovaj se mora ici do kraja, a ne na pola puta kao posle 1945.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter