Izvor: vecernji.hr, happy bsc
09.04.2022 u 18:01
0

NEMAČKA SE PRIPREMA ZA RAT? Spremaju javna skloništa, popunjavaju zalihe i medicinsku opremu!

O povećanju sigurnosti i obrambenog sistema Nemačke ranije se oglasio i sam kancelar Olaf Šolc koji je najavio povećanje sredstava za obranu. Izdvojiće se 100 milijardi evra za vojsku.

Federalna ministarka unutrašnjih poslova Nensi Fezer objavila je da Nemačka radi na povećavanju broja svojih javnih skloništa, kao i na popunjavanju kriznih zaliha u slučaju rata, prenio je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vlada razmatra poboljšanje sastava javnih skloništa i povećaće izdatke za civilnu zaštitu, rekla je ministarka za nemački list „Welt am Sonntag“.

U Nemačkoj trenutno postoji 599 javnih skloništa.

– Proverićemo možemo li naći još takvih skloništa. U svakom slučaju, njihova demontaža je zaustavljena – rekla je Fezer i najavila da će zemlja raditi i na popunjavanju kriznih zaliha koje uključuju medicinsku opremu, zaštitnu odeću, maske i lekove.

UKRAJINA SPREMNA DA POPUSTI RUSIJI? Zelenski za pregovore, iz Evrope traže dokaze za Buču

Podzemne stanice tako postaju potencijalna skloništa, vlada radi na novim konceptima pa unapređuje podzemna parkirališta, železnice i podrume, objasnila je Fezer.

Napomenula je da je saveznim državama vlada dala 88 milionana evra za postavljanje sirena. O povećanju sigurnosti i obrambenog sistema Nemačke ranije se oglasio i sam kancelar Olaf Šolc koji je najavio povećanje sredstava za obranu. Izdvojiće se 100 milijardi evra za vojsku, navodi Rojters.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter