Izvor: Tanjug
15.11.2022 u 21:06
0

Nemačka šefica diplomatije Analena Berbok kritikovala Iran zbog izricanja smrtne kazne i represije nad pripadnicima opozicije!

Na konferenciji posvećenoj zabrani smrtne kazne u svetu nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok kritikovala je danas Iran zbog izricanja smrtne kazne i represije nad pripadnicima opozicije.

Govoreći na Svetskom kongresu protiv smrtne kazne u Berlinu na kojem učestvuje oko 90 delegacija iz celog sveta Berbok je rekla da su pogubljenja koristili najčešće autoritarni režimi, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rekla je da je užasnuta izveštajem o izricanju smrtne kazne osobi koja se pridružila masovnim protestima zbog smrti Mahse Amini, koja je umrla u pritvoru iranske policije za moral 16. septembra gde je dospela zbog toga što nije nosila „prikladnu odeću“.

Odbačena tužba Meri Tramp za prevaru protiv Donalda Trampa!

„Ne krijemo šta mislimo o brutalnoj represiji režima protiv sopstvenog naroda. U Iranu je sada izrečena smrtna kazna osobi koja nije uradila ništa drugo osim što se zalagala za svoja liberalna i građanska prava“, poručila je Berbok iz Berlina, samo dan nakon što je EU uvela nove sankcije iranskim rukovodiocima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter