Izvor: Happy BSC
21.04.2022 u 12:32
0

NEMAČKA UDARILA JAK ŠAMAR RUSIJI! Berlin je upravo povukao potez koji se neće svideti Putinu

Ministarka odbrane Nemačke Kristine Lambreht najavila je danas da će uskoro ta zemlja, preko zamene naoružanja sa partnerima iz EU i NATO, poslati oružje Ukrajini.

„Radi se o tenkovima i drugim borbenim oklopnim vozilima. Radi se o raznim mogućnostima i oružju koje zemlje pojedinačno mogu dati. Trenutno smo u razgovori i brzo ćemo to realizovati“, objasnila je nemačka ministarka za RTL/Ntv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lambreht je kazala da će isporuka uslediti već narednih dana.

Bundesver iz svojih skladišta ne može da isporuči naoružanje, rekla je ona.

NEMAČKA JE NAJSTRAŠNIJE UCENILA SRBIJU! Berbokova je ZAPRETILA Beogradu: Ako želite u EU, ovo morate da uradite ili nema ništa od članstva

Međutim, kako je objasnila, Nemačka preko razmene sa drugim zemljama želi da obezbedi oružje Ukrajini sa kojim ukrajinski vojnici bez duže obuke mogu da rukovode.

„Zemlje koje za to stavljaju na raspolaganje svoje sisteme, dobiće od NATO članica zamenu za isporučeno naoružanje“, kazala je Lambreht.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter