Izvor: Kurir
03.05.2022 u 17:11
0

Nemački avioni su samo ispratili ruske avione iz nemačkog važdušnog prostora (VIDEO)

Dva nemačka borbena aviona Jufofajter Tajfun poletela su u subotu iz baze u Šlezvig-Holštajnu nakon što su otkrila ruski avion u međunarodnom vazdušnom prostoru, nedaleko od nemačkog ostrva Rigen u Baltičkom moru.

Na kraju, nemački avioni su samo ispratili ruskog pilota iz nemačkog vazdušnog prostora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovo se dogodilo samo dan nakon što se ruski izviđački avion Antonov An-30 srušio u danski i švedski vazdušni prostor u petak uveče, što je navelo vlade da pozovu ruske ambasadore da se brane.

NA POMOLU ŠESTI PAKET SANKCIJA RUSIJI: Izbaciti što više banaka, rešiti uvoz nafte

Švedska, za razliku od Danske i Nemačke, nije članica NATO-a, ali je rat u Ukrajini pokrenuo i debatu u Švedskoj o članstvu u Severnoatlantskoj alijansi.

I u Finskoj se sve otvorenije priča o članstvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter