Izvor: Tanjug
11.02.2022 u 10:28
0

Nemački sud odbacio peticiju protiv obavezne vakcinacije

Najviši nemački sud saopštio je danas da je odbacio peticiju podnetu protiv obavezne vakcinacije, kojom se bolničko osoblje obavezuje da se vakciniše protiv kovida-19.

Obavezna vakcinacija za osoblje u bolnicama i zdravstvenim ustanovama treba da stupi na snagu u Nemačkoj 15. marta, ali su brojni ljudi, koji će biti pogođeni ovom merom, podneli hitne peticije Ustavnom sudu u Karlsrueu, prenose strani mediji. 

Nemački ministar zdravlja je izjavio da će trenutni talas korona virusa u Nemačkoj verovatno dostići vrhunac sredinom meseca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter