Izvor: Novosti
22.08.2022 u 13:52
0

NOVA OTKRIĆA O UBISTVU DARJE DUGINE: FSB objavila ime Ukrajinke osumnjičene za zločin

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je da iza ubistva ruske novinarke Darije Dugine stoje ukrajinske specijalne službe, počinilac je državljanka Ukrajine Natalija Vovk, koja je sa ćerkom doputovala u Rusiju 23. jula.

FSB OTKRILA KO STOJI IZA UBISTVA DARJE DUGINE? „Zločin pripremile i počinile ukrajinske specijalne službe“

– Utvrđeno je da su zločin pripremile i počinile ukrajinske specijalne službe. Počinilac je državljanka Ukrajine Natalija Vovk, rođena 1979. godine, koja je u Rusiju stigla 23. jula 2022. godine zajedno sa ćerkom Sofijom Šaban, rođenom 2010 godine. U cilju organizovanja ubistva Darije Dugine i dobijanja informacija o njenom načinu života, iznajmila je stan u Moskvi u kući u kojoj je preminula živela – navodi se u izveštaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon izvršenja zločina „Vovk, zajedno sa ćerkom, otišla je preko Pskovske oblasti u Estoniju“.

Ističe se da su kriminalci za praćenje novinarke koristili „Mini Kuper“, pri ulasku u Rusiju koristili su registarske tablice DPR – E982KSH DPR, u Moskvi – kazahstanske tablice – 172AJD02, a pri izlasku – ukrajinske.

U subotu uveče, u pokretu je izgoreo automobil kojim je, prema podacima istražnih organa, upravljala novinarka i politikolog Darija Dugina. Ona je preminula na licu mesta. Prema preliminarnoj verziji, eksplodirala je eksplozivna naprava postavljena u automobilu.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter