Izvor: Inforemer.rs
29.03.2024 u 07:57
0

NOVI MASOVNI NAPAD RUSIJE: Na UDARU najosetljivi objekti

Novi masovni napad na energetski sektor.

Termo i hidroelektrane oštećene su u centru i na zapadu Ukrajine nakon eksplozija, javila je ukrajinska nacionalna energetska kompanija Ukrenergo na svom Telegram kanalu .

Noćas je na teritoriji Ukrajine proglašena uzbuna za vazdušni napad. Ukrajinski mediji izvestili su o eksplozijama u oblastima Dnjepropetrovsk, Hmeljnicki, Lavov, Ivano-Frankovsk i Čerkasi.

Ukrajinski ministar energetike German Galuščenko izjavio je da je izveden je novi masovni napad na energetski sektor zemlje. Prema njegovim rečima, na udaru su bili proizvodni objekti.

Uništeno 15 „vampira“iznad Belgorodske oblasti

Ruska vojska oborila je 15 MLRS projektila „vampir“ iznad Belgorodske oblasti, saopštilo je ministarstvo odbrane.

„Večeras je zaustavljen pokušaj kijevskog režima da izvrši teroristički napad na ciljeve na teritoriji Ruske Federacije višecevnim raketnim sistemom RM-70 „vampir!. Dežurni PVO sistemi iznad Belgorodske oblasti uništili su 15 raketa“, navodi se u saopštenju.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter